Skip to main content

OVER OMNE VITAE

Waarom ik jou kan helpen om vol energie te gaan leven vanuit je hart.

Mijn naam is Gilberte Pinckaers. Van origine ben ik ergotherapeut en ben daar vanuit mijn opleiding ook direct in gaan werken. Zowel in de psychiatrie als in de ouderenzorg. Daarna ben ik (project)manager geweest in de zorg van diverse afdelingen, veranderprocessen en projecten. Dat was prachtig werk om te doen, want ik krijg energie van het opstarten van nieuwe initiatieven. Een belangrijk onderdeel van mijn werk was altijd de coaching van medewerkers rondom het uitvoeren van hun taken en persoonlijke ontwikkeling. Ik zag vaak snel kansen of mogelijkheden bij mensen en kon dat vertalen naar een plan van aanpak. Gaandeweg ontstond bij mij het verlangen om meer tijd te kunnen besteden aan coaching van mensen/ medewerkers. Maar die keuze ook echt durven maken duurde toch nog wel even…

Want toen ik in 2020 ben gestopt met werken door een reorganisatie merkte ik hoe moe ik eigenlijk was en dat ik misschien al langer wat uitdaging miste. Ik was zoekende naar de verbinding met de individuele medewerker. Misschien moest het wel zo zijn. Het doorlopen van mijn eigen “helingsproces” en het zelf ervaren van coaching was verrijkend en bracht mij naar mijn volgende stap. Ik ben meerdere coachopleidingen gaan volgen, en vooral eens goed gaan voelen. Na veel rust en bezinning ben ik gaan kijken naar waar ik écht blij van werd. Wat gaf mij nou eigenlijk vervulling vanuit mijn hart?

En dat weet ik nu. Jou helpen om vanuit rust contact maken met jouw ware essentie. Je ondersteunen om weer gaan leven volgens wat je energie en zingeving brengt. Daar gaat mijn eigen vuur van branden. Zo is Omne Vitae ontstaan, wat heel het leven betekent. Heel als holistisch (totale mens) en als helen van oude processen.

Daarom richt ik mij nu volledig op coaching van mensen met een veranderwens. In contact komen met jou, verbinding maken en écht luisteren naar je vraag. Met mijn rust en talent om je snel te kunnen doorgronden, help ik je om jouw eigen vragen te stellen. Zonder oordeel of mening over jouw leven, maar als spiegel onderweg naar je doel. Vertrouwen vind ik erg belangrijk in ons proces. En ik ga graag concreet aan de slag. Samen een plan maken en ervoor zorgen dat het uitgevoerd wordt past in mijn manier van coachen. Maar een beetje humor ga ik ook niet uit de weg. Meer weten over hoe mijn manier van werken past in mijn aanbod? Check dan even de onderstaande knop.

In het loslaten van de controle kunnen we zien wat in overgave is.

Zo doorbreek je de cirkel.

Voor mensen die zich op een kruispunt in hun leven bevinden. Zij voelen dat hun leven, lichaam, werk meer energie vraagt dan dat zij hebben op dit moment. Er lekt energie zonder dat zij hier nog invloed op kunnen uitoefenen. Zij voelen zich niet fit en vitaal; het lekker bewegen schiet er vaker bij in; een snelle hap is vaak sneller dan een gezonde maaltijd.

Tijd voor echte ontspanning en leuke activiteiten schiet er vaak bij in. Het zorgen voor anderen, gezin of vrienden, krijgt meer tijd dan de echte zorg voor jezelf. Het gevoel hebben om altijd “aan” te staan. Geleefd te worden door de waan van de dag.

Bij de mensen die ik wil ondersteunen zit een diep verlangen om weer gezond, vitaal en energiek door het leven te gaan. Weer intens te genieten van de mooie dingen van het leven. Genieten vanuit je hart (emoties), je hoofd (mind) en je buik (essentie).

Weer contact krijgen met de zin waarom je hier op aarde bent en de vervulling voelen van je hart.

Die uitdaging wil ik samen met je aangaan. Check snel de onderstaande knop voor meer informatie over mijn aanbod.

Mijn certificeringen

Het is tijd om de cirkel te doorbreken.