Skip to main content

Herkenbaar, deze gevoelens?

Je hebt een hele berg dromen en ideeën voor jezelf, over hoe het mooier beter of anders kan. Je bent op zoek naar een doel en wil iets bijdragen aan de wereld. Je ziet kansen, wil meebewegen in de ontwikkelingen van de nieuwe tijd en ziet dat de ‘oude systemen’ niet langer werken.

Maar je wordt afgeremd. Je werkt echt hard, maar je lijkt niet te worden gehoord of gezien. Je leeft naar regels en roosters, als pion. De energie die je zo graag in ontwikkeling en vooruitgang wil steken, lekt als een zeef aan de muren waar je tegenaan blijft lopen en de brandjes die je blijft blussen.

Om aan het einde van de dag uitgeput op de bank te ploffen en jezelf de vragen te stellen: moet ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Ben ik nog wel blij met wat ik doe? Haal ik nog wel energie uit mijn dagelijks leven?

Je weet dat je goed bent in je werk, expertise en talent bezit. Je legt de lat hoog voor jezelf. Maar je hebt het gevoel dat je vastloopt op je werk. Maar ook privé. Veel energie om iets leuks met je kids te doen is er niet en je relatie is ook niet meer zo sprankelend als hij ooit was. Je weet dat je prachtig, liefdevol en betrokken bent, maar dat je die versie van jezelf al een aantal jaar kwijt bent. Je zou zo graag meer energie over hebben om de dingen te doen waar je écht happy van wordt, maar weet misschien niet helemaal goed waar je nou eigenlijk blij van wordt.

Want je hébt toch alles al? Een baan, huisje boompje beestje, steady inkomen. Waar klaag je nu eigenlijk over? Iedereen om je heen ziet je als succesvol, ‘goh, je hebt het toch maar allemaal mooi voor elkaar’. Maar vanbinnen voel je geen vervulling. Je mist voldoening. Je hebt het allemaal wel gezien. Waar is die uitdaging? Waar is het plezier gebleven? Je wéét dat er meer moet zijn in het leven, maar waar begin je met zoeken?

Je hebt moeite om de eerste stap te zetten, omdat je niet weet hoe je de cirkel moet doorbreken. Zoekende naar meer vervulling in je leven, meer energie en levenslust. Leven vanuit contact met je gevoel en verbinding met je talent. Doen wat jou ECHT happy maakt. Diep vanbinnen weet je dat het voor je is weggelegd. Dat je het waard bent. Wat is jouw zielsmissie? Wat heb jij de wereld te bieden?

Laten we het samen gaan ontdekken. Zet die eerste stap naar meer voldoening, en plan vrijblijvend een gesprek in.

Leefstijl en vitaliteit coaching

Methode MARK model

 • Fysieke beperkingen op het gebied van voeding, over/  ondergewicht, beweging, ademhaling en slaap
 • Invloed van (chronische) stress
 • Invloed van verstoorde hormonen op gezondheid
 • Balans werk en privé

Door het afnemen van een integrale vitaliteitcheck, brengen we in kaart hoe jij jouw leven op de diverse dimensie ervaart (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en de eigen regie op je leven). De score geeft de richting van je veranderwens aan. Wij maken een plan van aanpak om jouw doelen te behalen. Dit zal bestaan uit kleine stapjes om je (grote) doelen te behalen.

De begeleiding is in de vorm van 1 op 1 in begeleidingsgesprekken. Je kunt hierbij kiezen uit diverse varianten

 1. Vitaliteitscheck
 2. Vitaliteitscheck met leefstijl en voedingsadvies
 3. Variant A of B met 3 coaching sessies
 4. Variant A of B met 5 coaching sessies
 5. Uitbreiding met vast te stellen aantal coaching sessies

Prijzen

Intake

€ 95,-

Vitaliteitscheck

€ 95,-

Intake + 5 coaching sessies

€ 495,-

Losse coach sessies

€ 75,-

Moeiteloos leven en werken

Methode Effortless Coaching

De coaching gericht op moeiteloos leven en werken zijn een verdieping van de factoren die een rol spelen bij je veranderwens naar een lichter leven. Het bewust worden van ontspanning, een rustige ademhaling en een bodyscan

Items die een rol spelen in je vaste patronen zijn:

 •       beperkende overtuigingen
 •       belemmerende emoties
 •       overheersende angsten

De methodieken die gebruikt worden om jou bewust te maken van deze patronen zijn gericht op herbeleving van de overtuigingen, emoties en angsten. Op deze wijze worden er nieuwe ervaringen opgedaan en kunnen de oude patronen opnieuw worden overschreven.

De begeleiding wordt 1 op 1 aangeboden in de vorm van een traject van 3 maanden. 

Losse coachingsessies

€ 75,-

Zingeving en spiritualiteit:

De coaching gericht op zingeving en spiritualiteit is gericht op bewustwording van je zelf en van datgene waar je vervulling in vindt.

Contact maken met je emoties door ontspanning, ademhaling of meditatie. Ik ondersteun je bij het maken van contact met je diepste essentie.

Wanneer je tegenslagen kunt zien als uitdagingen voor zaken die nog aangekeken mogen worden en los gelaten, zal je dit veel minder energie kosten dan tegen de stroom in blijven te bewegen.

 •       Bewustwording van je spiritualiteit en energiestromen (jouw moeiteloze “flow”)
 •       Voelen van je zielsmissie
 •       Creëren vanuit je hart

De begeleiding kan 1 op 1 plaats vinden. Afhankelijk van jouw vraag kan dit een traject zijn van enkele sessies of door het afnemen van losse sessies.

De locatie waar de gesprekken kunnen plaats vinden is naar eigen keuze.

 •       In mijn praktijkruimte in Meerssen
 •       In de natuur
 •       In een zelf te kiezen omgeving

Losse coaching

€ 75,-

Het is tijd om de cirkel te doorbreken.